Știm cât de mult contează să fii pregătit în momentul în care vizitezi un loc, un oraș sau o țară nouă și complet necunoscută pentru tine. Știm cât de mult ajută pentru moral să știi că ai tot ce este nevoie în caz de necesitate și cât de mult ușurează munca autorităților să vizitezi un oraș de abia după ce ți-ai făcut planurile de acasă astfel încât să nu fie nevoie ca organele abilitate să intervină.

Iar pentru că nouă ne place să fim cât mai prietenoși și să te ajutăm cu orice putem, iată că îți punem la dispoziție harta orașului Vatra Dornei în mai multe variante tocmai pentru ca tu să nu mai fii nevoit să o cauți agitat atunci când realizezi că ai nevoie de ea. Începem cu clasica hartă de pe Google Maps, poate cea mai folositoare dintre toate cele pe care o să le afișăm noi aici.

Cu cât dai zoom mai mult pe harta orașului Vatra Dornei cu atât îți apar mai multe informații folositoare. Numele străzilor, arterele principale, drumurile de la periferie, hoteluri și pensiuni, bănci și ATM-uri, farmacii și spitale, benzinării, supermarketuri și magazine non-stop, restaurante, chioșcuri de ziare și terase, pe toate le poți vedea pe harta oferită de Google Maps (sau aici).

Trecem la o nouă hartă a orașului Vatra Dornei, de această dată una editată în orașul nostru. Noi am găsit-o pe internet și am atașat-o aici la cea mai mare dimensiune posibilă. Sperăm să îți fie de folos și să găsești drumul cel bun. Dacă vrei să o descarci și să o pui pe telefonul mobil nu trebuie decât să dai click dreapta pe imagine, iar apoi să selectezi opțiunea Save As.

harta orașului Vatra Dornei, harta vatra dornei

Cea de-a treia și ultima hartă a municipiului Vatra Dornei este aceasta. Este o hartă cu ceva mai puține detalii, dar cu accentul pus pe străzile principale are orașului. Astfel îți poți face rapid o idee cu privire la locul în care te afli și la locul în care trebuie să ajungi. În momentul în care vom găsi alte hărți le vom publica.

harta orașului vatra dornei, harta vatra dornei

Sperăm să vă fie toate de folos!