Odată cu dezvoltarea telescaunului din Țara Dornelor, complexul turistic a căutat tot mai mult dezvoltarea, fapt pentru care au fost construite și puse la dispoziție pentru turiști mai multe locuri de cazare la telescaunul din Vatra Dornei.

Miile de persoane care au trecut pragul complexului turistic s-au arătat mulțumite de serviciile oferite și au promis că vor reveni și în anii următori, fapt pentru care locurile de cazare de la telescaun sunt an de an ocupate în proporție de 100%. Complexul turistic care are amenajate locurile de cazare este situat la capătul liniei de telescaun, la o altitudine de 1300 de metri, pe platoul Dealului Negru din oraș.

cazare la telescaunul din vatra dornei

Accesul la locurile de cazare se face cu telescaunul, iar turiștii care au mașini le pot lăsa în parcarea de la baza telefericului, special amenajată pentru ca vehiculul tău să rămână în siguranță. Complexul turistic are o ofertă de șapte camere cu o capacitate totală de 22 de locuri.

Fiecare cameră are baie proprie cu cabină de duș și toaletă.

cazare la telescaunul din vatra dornei

Fiecare cameră de la telescaunul din Vatra Dornei costă 80 de lei pe noapte și este dotată cu televizor și încălzire centrală. Iată structura camerelor:

Trei camere cu două locuri și pat matrimonial;
Două camere cu trei locuri cu un pat matrimonial și un pat pentru o persoană;
O cameră cu patru locuri și două paturi matrimoniale;
O cameră cu șase locuri cu două paturi matrimoniale și două paturi de o persoană;

* fotografii din articol via turistik.ro

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).